Vacatures

Op deze pagina staan onze huidige vacatures beschreven. Mocht je interesse hebben om op een van deze posities bij ons mee te komen doen, neem dan contact met ons op zodat je kan komen luisteren of meedoen bij een repetitie. Wij repeteren elke dinsdag avond in basisschool “De Lichtstraat” aan de Brabantlaan te Vught.

 

Tenor 2

Om onze goed geoliede saxofoon sectie compleet te maken, zoeken we een tenor saxofonist met enige ervaring, die goed kan lezen en niet bang is voor uitdagende partijen. Af en toe een solo behoort tot de mogelijkheden, maar is geen vereiste.

Trompet 1/2

Onze eerste trompet heeft het zwaar. We spelen veel heftige nummers, die fysiek best veel vragen. Bovendien zijn er solo’s om te verdelen. Daarom zoeken we een tweede eerste trompettist om de partijen een beetje te verdelen. Je moet dus lekker de hoogte in kunnen en bij voorkeur niet vies zijn van een solo.

Trompet 4/5

Het liefst hebben we een sectie van 5 trompetten. Een deel van het repertoire heeft 5 trompet partijen. Voor andere nummers zou 4 genoeg zijn, maar omdat er af en toe wat gerouleerd wordt binnen de sectie, is het fijn om ook op trompet 3 en 4 de taken te kunnen verdelen. Soms is het voor het totaalgeluid ook goed om in de laagte te dubbelen. We zoeken dus iemand die goed leest en zich kan voegen in de sectie, zodat de sectie weer klinkt als 1 man.