Vacatures

Op deze pagina staan onze huidige vacatures beschreven. Mocht je interesse hebben om op een van deze posities bij ons mee te komen doen, neem dan contact met ons op zodat je kan komen luisteren of meedoen bij een repetitie. Wij repeteren elke dinsdag avond in basisschool “De Lichtstraat” aan de Brabantlaan te Vught.

Basgitaar

Vanaf na de zomerstop zijn we op zoek naar een basgitaar. De bas is natuurlijk een zeer belangrijke schakel en moet goed samenspelen met de rest van de ritmesectie, waarin verder gelukkig alles bezet is. Goed kunnen lezen en ruime (bigband) ervaring is gezien de partijen zeker gewenst.

Tenor 2

Om onze goed geoliede saxofoon sectie compleet te maken, zoeken we een tenor saxofonist met enige ervaring, die goed kan lezen en niet bang is voor uitdagende partijen. Af en toe een solo behoort tot de mogelijkheden, maar is geen vereiste.

Trompet 1/2

Het liefst hebben we een sectie van 5 trompetten. Een deel van het repertoire heeft 5 trompet partijen. We spelen veel heftige nummers, die fysiek best veel vragen dus onze eerste trompet heeft het zwaar. Bovendien zijn er solo’s om te verdelen. Daarom zoeken we een tweede eerste trompettist om de partijen een beetje te verdelen. Je moet dus lekker de hoogte in kunnen en bij voorkeur niet vies zijn van een solo. Soms is het voor het totaalgeluid ook goed om in de laagte te dubbelen.