Vacatures

Op deze pagina staan onze huidige vacatures beschreven. Mocht je interesse hebben om op een van deze posities bij ons mee te komen doen, neem dan contact met ons op zodat je kan komen luisteren of meedoen bij een repetitie. Wij repeteren elke dinsdag avond in café D’n Beer aan de Dorpsstraat te Rosmalen.

Drums

Onze drummer heeft aangegeven te gaan stoppen. Gelukkig blijft hij in 2022 nog meedoen tot we de vacature hebben opgevuld zodat we nog wel goed kunnen repeteren, maar we zijn dus op zoek naar een drummer die mee wil komen spelen. Goed kunnen lezen en (bigband) ervaring is gezien de partijen zeker gewenst.

Bas

Onze huidige bassist heeft aangegeven te gaan stoppen. Net als de drummer blijft hij in 2022 nog meedoen tot we de vacature hebben opgevuld, maar er zou per direct een nieuwe bassist(e) mee kunnen komen spelen. Goed kunnen lezen en (bigband) ervaring is gezien de partijen zeker gewenst.

Tenorsax

Binnen de sax sectie hebben we sinds kort een vacature op de tweede tenor. Lijkt het jou wat om deze vacature op te vullen? Kom dan eens meedoen op onze repetitie.

Trompet

We zijn op zoek naar een (lead) trompettist(e) die bij ons mee wil komen spelen. We zouden dan in plaats van 4 weer 5 trompetten hebben, bij een deel van de arrangementen wordt dan een partij gedubbeld.

Percussie

Binnen de bigband muziek is altijd plaats voor percussie. Helaas hebben we op dit moment geen percussionist(e) om dit te verzorgen. Er zijn niet altijd specifieke percussie partijen beschikbaar dus ervaring in de bigband muziek is gewenst.